Vyhledávání


Kontakt

Kayya Mac
Praha

+420-731-588-713

E-mail: kayya@outlook.cz

Testování - Eucerin AtopiControl

27.12.2021 09:34

Zvlášť v zimě se potýkám se suchou kůží na rukou, která přestává být hezká a reprezentativní Dostala jsem na vyzkoušení výrobky Eucerin z řady Atopi Control.

Zkoušela jsem a poctivě mazala celý prosinec a můžu říct, že:

1. Ohromně jsem si oblíbila sprchový olej. Sprchové a koupelové oleje mám moc ráda, tento jsem zkoušela poprvé. Potěšilo mne čtení ingrediencí, kterých je málo a jsou opravdu neproblematické. Zvlášť v zimě moje kůže prostesuje proti všemu, v čem je SLS a mnohdy i sodium coco sulfate, navíc pořád používáme dezinfekce a k tomu mrazy. Ale tento olej je první bod záchrany, že ze sprchy nevylezete s červeným vleky způsobenými vodou. Velká výhoda je, že ač je to olej, tak se vsákne ale ve vaně na něm neuklouznete. Prostě tento olej je první bod, aby kůže zůstala v dobrém stavu po celou zimu. 

2. AtopiControl Acute krém je dobrý pomocník, když necháte atopický ekzém dojít do bodu, kdy máte suchá místa, která chcete jakkoliv a čímkoliv rozdrásat. Ihned. Hydratuje a zároveň znecitliví kůži. Win win. Vyzkoušeno na ledaskom, včetně dětí.

3. Lehká tělová emulze AtopiControl - tohle mi moc nesedlo. Zas tak moc mi to kůži nehydratovalo. Nic moc jiného to taky nepředvedlo, ale ani neuškodilo. Zůstanu ale radši u osvědčeného CeraVe.